Page 45 - Magazín JIP Potraviny
P. 45

Italská bruschetta s rajčaty a bazalkou
                                                                   Suroviny:
                                                                   4 velká rajčata, 1 bageta, 4 lístky bazalky, 1 malá červená cibule,
                                                                   1 stroužek česneku, olivový olej, sůl, pepř

                                                                   Postup:
                                                                   Rajčata nakrájíme na kostičky, smícháme s nadrobno pokrájenou
                                                                   cibulí a nasekanými lístky bazalky. Přidáme utřený česnek a do-
                                                                   chutíme solí a pepřem. Vše důkladně promícháme a zakápneme
                                                                   pár kapkami olivového oleje. Bagetu nakrájíme na silnější plátky
                                                                   a osmahneme na pánvi, kde jsme si rozehřáli malé množství oleje.
                                                                   Rajčatovou směs servírujeme na ještě teplé bagetky.


































                                      Bruschetta
                                      s rajčaty a bazalkou




































                                                                                                                45
   40   41   42   43   44   45   46   47   48   49   50