Page 40 - Magazín JIP Potraviny
P. 40

Houbové rizoto

                                           Suroviny:
                                           1 hrnek rýže na rizoto, 1 cibule, 500 g hub (druh zvolte dle sebe), parmazán, plátek másla,
                                           zeleninový vývar

                                           Postup:
                                           Na pánvi rozehřejeme máslo,  přidáme najemno nakrájenou cibuli. Jakmile  cibule zpění,
                                           přidáme rýži a na pánvi orestujeme. Začneme podlévat vývarem a promícháme. Na druhé
                                           pánvi si rozehřejeme trochu másla a orestujeme na plátky nakrájené houby. Dokud není rýže
                                           uvařená na skus, tak neustále podléváme vývarem. Těsně před koncem vmícháme orestované
                                           houby a strouhaný parmazán.






































                                                                                               Houbové
                                                                                               rizoto
































       40
   35   36   37   38   39   40   41   42   43   44   45