Page 21 - Magazín JIP Potraviny
P. 21

Francouzské toasty

                                                            4 plátky bílého toastového chleba, 3 vejce, 250 ml mléka, 50 g cukru,
                                                             vanilkový lusk, 2 lžíce másla, lžička mleté skořice, javorový sirup,
                                                                            čerstvé ovoce na ozdobení


                                                             Vejce rozšlehejte s mlékem, cukrem a semí�nky z vanilkového lusku.
                                                                Plátky toastového chleba v této směsi namočte z obou stran.
                                                             Na pánvi rozehřejte máslo a toasty osmažte z obou stran dozlatova.
                                                                 Toasty lehce posypejte skořicí�, přelijte javorovým sirupem
                                                                       a podávejte ozdobené čerstvým ovocem.




















                              francouzské
                              toasty










































                                                                                                                21
   16   17   18   19   20   21   22   23   24   25   26