Page 20 - Magazín JIP Potraviny
P. 20

Huevos
                                                                                   rancheros

























                                               Huevos rancheros

                2 kukuřičné tortilly, 2 vejce, 1 avokádo, 4 lžíce pico de gallo, cherry rajčata, sýr feta, hrst polníčku, sůl a pepř
                    Smažené fazole: 100 g černých fazolí, 500 ml vývaru, 1 cibule, stroužek česneku, ½ červené papriky,
                                               špetka římského kmínu, olej, sůl

                                    �
       Nejprve si připravte smažené fazole. Černé fazole uvařte, najemno nakrájenou cibuli orestujte na pánvi. Přidejte česnek, papriku a kmí�n
       a restujte. Přidejte fazole a vývar a vařte zhruba 10 minut. Nakonec vše rozmixujte a osolte. Tortilly lehce opečte. Potřete je vrstvou smažených
       mexických fazolí�. Na pánvi usmažte volská oka tak, aby žloutek zůstal tekutý. Vají�čko dejte na namazané fazole. Avokádo oloupejte a roz-
       mačkejte vidličkou. Na tortillu pak dejte rozmačkané avokádo, pico de gallo (dle receptu na str. 13), nakrájená cherry rajčata, rozdrobený
                                             sýr feta a polní�ček. Osolte a opepřete.
       20
   15   16   17   18   19   20   21   22   23   24   25