Page 20 - Magazín JIP Potraviny
P. 20
Huevos
rancheros
Huevos rancheros
2 kukuřičné tortilly, 2 vejce, 1 avokádo, 4 lžíce pico de gallo, cherry rajčata, sýr feta, hrst polníčku, sůl a pepř
Smažené fazole: 100 g černých fazolí, 500 ml vývaru, 1 cibule, stroužek česneku, ½ červené papriky,
špetka římského kmínu, olej, sůl
�
Nejprve si připravte smažené fazole. Černé fazole uvařte, najemno nakrájenou cibuli orestujte na pánvi. Přidejte česnek, papriku a kmí�n
a restujte. Přidejte fazole a vývar a vařte zhruba 10 minut. Nakonec vše rozmixujte a osolte. Tortilly lehce opečte. Potřete je vrstvou smažených
mexických fazolí�. Na pánvi usmažte volská oka tak, aby žloutek zůstal tekutý. Vají�čko dejte na namazané fazole. Avokádo oloupejte a roz-
mačkejte vidličkou. Na tortillu pak dejte rozmačkané avokádo, pico de gallo (dle receptu na str. 13), nakrájená cherry rajčata, rozdrobený
sýr feta a polní�ček. Osolte a opepřete.
20