Page 33 - Magazín JIP Potraviny
P. 33

Bruschetta s funghi trifolati
                                                                     a cherry rajčaty


                                                           Funghi trifolati: 300 g malých hub (hříbky, malé žampiony…),
                                                         1 stroužek česneku, špetka chilli vloček, petrželka, sůl, olivový olej
                                                                 Dále: ciabatta, cherry rajčata, čerstvá bazalka

                                                         Na  pánvi  rozehřejte  olivový  olej.  Přidejte  najemno  nasekaný  česnek
                                                         a  chví�li  restujte.  Poté  přidejte  na  čtvrtiny  nakrájené  kloboučky  hub,
                                                         chilli a sůl. Zamí�chejte, přiklopte poklicí� a za občasného mí�chání� nech-
                                                         te 10–15 minut povařit. Ciabattu nakrájejte na plátky a nasucho na pán-
                                                         vi nebo v toustovači opečte. Houby smí�chejte s na čtvrtiny nakrájenými
                                                            cherry rajčaty a navrstvěte na ciabattu. Ozdobte lí�stky bazalky.










































                                                                              Bruschetta
                                                                              s funghi trifolati























                                                                                                                33
   28   29   30   31   32   33   34   35   36   37   38