Page 38 - Magazín JIP Potraviny
P. 38

malinový
                                                                               dezert
























                                        Malinový dezert do skleničky
                                    Čokoládová pěna: 220 g čokolády, 340 g smetany ke šlehání
                                          Sušenková vrstva: balení máslových sušenek
                      Malinová vrstva: 100 g malin, 250 g tvarohu, 100 g zakysané smetany, lžíce moučkového cukru

           Polovinu smetany a čokoládu nalámanou na kousky rozpusťte ve vodní� lázni. Druhou polovinu smetany vyšlehejte do šlehačky.
           Jakmile čokoládová směs vychladne, vmí�chejte do ní� šlehačku a opatrně promí�chejte. Pěnou naplňte spodní� část skleniček
           a odložte do lednice. Mezití�m rozmixujte máslové sušenky a nasypte je na čokoládovou vrstvu. Opět uložte do lednice. Maliny
              rozmixujte, přidejte tvaroh, zakysanou smetanu a cukr a vše vyšlehejte. Krém pak nandejte jako třetí� vrstvu do sklenic.
                                             Podávejte ozdobené celými malinami.

       38
   33   34   35   36   37   38   39   40   41   42   43