Page 32 - JIP katalog maso 2024
P. 32

LOUPANÁ PLEC
                                                                                  TOP BLADE



                                                                                  Přední  část  plece  (podlopatkový
                                                                                  sval),  získává  se  vyloupnutím  od
                                                                                  lopatky.  Jedná  se  o  maso  s  vysokým
                                                                                  mramorováním, velmi jemné a šťavnaté.
                                                                                  Vhodné   na   přípravu   steaků,
                                                                                  nízkoteplotní úpravu a dušení.

            49659986     Hovězí top blade/loupaná plec Irsko cca 2-3 kg           2 kg     VAK


            49660091     Hovězí Diamond steak/špička plece Irsko cca 300 g       1,5 kg    VAK


            na vyžádání  Hovězí t-bone steak (4x400g) 1,6 kg                     1,6 kg   karton


            49603501     Hovězí beef skirt/veverka cca 15 kg                      15 kg    VAK

            49606045     Hovězí Hanger steak/veverka cca 3-4kg VAK                3 kg     VAK



                                                                              ROŠTĚNEC
                                                                              T-BONE STEAK



                                                                              Steak s kostí ve tvaru písmene T. Touto
                                                                              kostí je bederní obratel.


















                     VEVERKA
      BEEF SKRIT



       Svalový  úpon  bránice.
       Jedná se o maso výrazné
       chuti s hrubšími vlákny. Ide-
       ální na gril.






      30          WWW.JIP-POTRAVINY.CZ
   27   28   29   30   31   32   33   34   35   36   37