Page 32 - JIP katalog maso 2024
P. 32
LOUPANÁ PLEC
TOP BLADE
Přední část plece (podlopatkový
sval), získává se vyloupnutím od
lopatky. Jedná se o maso s vysokým
mramorováním, velmi jemné a šťavnaté.
Vhodné na přípravu steaků,
nízkoteplotní úpravu a dušení.
49659986 Hovězí top blade/loupaná plec Irsko cca 2-3 kg 2 kg VAK
49660091 Hovězí Diamond steak/špička plece Irsko cca 300 g 1,5 kg VAK
na vyžádání Hovězí t-bone steak (4x400g) 1,6 kg 1,6 kg karton
49603501 Hovězí beef skirt/veverka cca 15 kg 15 kg VAK
49606045 Hovězí Hanger steak/veverka cca 3-4kg VAK 3 kg VAK
ROŠTĚNEC
T-BONE STEAK
Steak s kostí ve tvaru písmene T. Touto
kostí je bederní obratel.
VEVERKA
BEEF SKRIT
Svalový úpon bránice.
Jedná se o maso výrazné
chuti s hrubšími vlákny. Ide-
ální na gril.
30 WWW.JIP-POTRAVINY.CZ