Page 27 - JIP katalog maso 2024
P. 27

KVĚTOVÁ ŠPIČKA
                                                                                 PICANHA



                                                                                 Zadní část hovězího, s tukovým krytím,
                                                                                 jemné maso na grilování.








                           ZADNÍ ČÁST KÝTY
                 RUMP STEAK


            Zadní  část  hovězího,  bez  tukového
            krytí,jemné maso na grilování. V přípa-
            dě tukového krytí tuto část nazýváme
            Picanha.




              49659751     Hovězí picanha/květová špička Uruguay Grainfed cca 1,5-3 kg  2 kg  VAK

              49659772     Hovězí picanha/květová špička Austrálie cca 1,5-2,5 kg   2 kg     VAK


              49650030     Hovězí rump steak/zadní část kýty Argentina cca 3 kg     3 kg     VAK

              49650031     Hovězí rump steak/zadní část kýty Uruguay cca 3 kg       3 kg     VAK


              49652274     Hovězí rump steak/zadní část kýty Irsko cca 3 kg         3 kg     VAK

              49659988     Hovězí rump steak/zadní část kýty Paraguay cca 3 kg      3 kg     VAK

              49659777     Hovězí waguy rump steak/zadní část kýty Austrálie cca 3-5 kg  3 kg  VAK


              49651998     Hovězí tri tip/maminha Uruguay Grainfed cca 1,5-2,5 kg   2 kg     VAK

              49650220     Hovězí tri tip/maminha Argentina cca 2-3 kg              2 kg     VAK




                                                                               ČÁST MEZI KÝTOU A KVĚTOVOU ŠPIČKOU
                                                                               TRI TIP
                                                                               MAMINHA



                                                                               Maso     trojúhelníkového   tvaru
                                                                               nacházející se mezi kýtou a květovou
                                                                               špičkou. Má velmi křehké tukové vlákno
                                                                               a  tukové  krytí.  Steak  z  tri  tipu  má
                                                                               vyraznou chuť.








                                                                                        STEAKOVÉ MASO            25
   22   23   24   25   26   27   28   29   30   31   32