Page 27 - JIP katalog maso 2024
P. 27
KVĚTOVÁ ŠPIČKA
PICANHA
Zadní část hovězího, s tukovým krytím,
jemné maso na grilování.
ZADNÍ ČÁST KÝTY
RUMP STEAK
Zadní část hovězího, bez tukového
krytí,jemné maso na grilování. V přípa-
dě tukového krytí tuto část nazýváme
Picanha.
49659751 Hovězí picanha/květová špička Uruguay Grainfed cca 1,5-3 kg 2 kg VAK
49659772 Hovězí picanha/květová špička Austrálie cca 1,5-2,5 kg 2 kg VAK
49650030 Hovězí rump steak/zadní část kýty Argentina cca 3 kg 3 kg VAK
49650031 Hovězí rump steak/zadní část kýty Uruguay cca 3 kg 3 kg VAK
49652274 Hovězí rump steak/zadní část kýty Irsko cca 3 kg 3 kg VAK
49659988 Hovězí rump steak/zadní část kýty Paraguay cca 3 kg 3 kg VAK
49659777 Hovězí waguy rump steak/zadní část kýty Austrálie cca 3-5 kg 3 kg VAK
49651998 Hovězí tri tip/maminha Uruguay Grainfed cca 1,5-2,5 kg 2 kg VAK
49650220 Hovězí tri tip/maminha Argentina cca 2-3 kg 2 kg VAK
ČÁST MEZI KÝTOU A KVĚTOVOU ŠPIČKOU
TRI TIP
MAMINHA
Maso trojúhelníkového tvaru
nacházející se mezi kýtou a květovou
špičkou. Má velmi křehké tukové vlákno
a tukové krytí. Steak z tri tipu má
vyraznou chuť.
STEAKOVÉ MASO 25