Page 24 - JIP katalog maso 2024
P. 24

Steakové











             MASO











                                        DĚLENÍ ČÁSTÍ

                                     1  Chuck Roll (krk)     9  Ball Tip (špička ořechu)
                                     2  Brisket (hrudí)     10  Knuckle (kýta - ořech)
                                     3  Rib Eye (Vysoký roštěnec)  11  Short Ribs (žebra)
                                     4  Chuck Tender (kulatá plec)  12  Flap Steak (pupek)
                                     5  Top Blade (loupaná plec)  13  Flank Steak (slabina)
                                     6  Shoulder Clod (velká plec)  14  Rump Steak (květová špička)
                                     7  Striploin (nízký roštěnec)  15  Eye Round (váleček)
                                     8  Tenderloin (svíčková)  16  Silver Side (spodní šál)



                                                    3               7                     14
                                        1
                                                                           8

                                                5
                                                                                  10
                                            4                    11
                                    2               6                                        15
                                                                                     9 16


                                                            12               13
















      22          WWW.JIP-POTRAVINY.CZ
   19   20   21   22   23   24   25   26   27   28   29