Page 37 - JIP katalog maso 2024
P. 37
VEAL LOIN
PEČENĚ
Pečeni tvoří hřbetní svalovina.
Maso je velmi šťavnaté a jak již
název napovídá, je skvělé pro
přípravu steaků a k pečení.
VEAL SILVERSIDE
SPODNÍ ŠÁL
Část zadní kýty, má hrubší svalové
vlákno, libové maso vhodné na stea-
ky, dušení a pečení.
49650199 Telecí pečeně bez kosti Nizozemsko cca 3-5 kg 4 kg VAK
49650125 Telecí spodní šál mléčné Nizozemsko cca 2-4 kg 3 kg VAK
49650128 Telecí rib eye/vysoký roštěnec Nizozemsko cca 1-2 kg 1,5 kg VAK
49650197 Telecí top side/vrchní šál kýty Nizozemsko cca 1,5-2,5 kg 2 kg VAK
49650200 Telecí spider/steak pavouček Nizozemsko cca 2-4 kg 3 kg VAK
49650055 Telecí t-bone steak (4x300 g) 1,2 kg 1,2 kg VAK
49601977 Telecí líčka mléčná Nizozemsko cca 1,5-2 kg 1,5 kg VAK
49601017 Telecí brzlík Nizozemsko cca 1,5 kg 1,5 kg VAK
49601980 Telecí játra mladé Nizozemsko cca 2-4 kg 3 kg VAK
49601983 Telecí ledvinky mladé Nizozemsko cca 2 kg 2 kg VAK
49601986 Telecí osso buco/kližka s morkovou kostí Nizozemsko cca 1-3 kg 1 kg VAK
49601018 Telecí morkové kosti špalíky Nizozemsko cca 10 kg 10 kg VAK
49601988 Telecí klouby mléčné Nizozemsko cca 600 g - 1,2 kg 20 kg VAK
TELECÍ MASO 35