Page 41 - JIP katalog maso 2024
P. 41

VÝSEKOVÉ MASO
                               VEPŘOVÝ BOK



        Výsekové maso prorostlé tukem. Poměr tuku je závislý na jateční váze
        a stáří zvířete. Vhodné na pečení, mletí, uzení a výrobu rolád.
















                                                                      BEDERNÍ ČÁST
                                                                      VEPŘOVÁ PANENKA



                                                                      Vepřová panenka se nachází v bederní části navazující na
                                                                      vepřovou pečeni. Jedná se o nejkvalitnější a nejlibovější část
                                                                      prasete  často  označovanou  jako  panenská  svíčková.  Je
                                                                      vhodná převážně na přípravu minutek a medailonků



              49652042     Vepřový bok BK s kůží cca 3 kg                           3 kg     VAK


              49652041     Vepřový bok  BK a kůže cca 3 kg                          3 kg     VAK

              49652069     Vepřový bok  SK s kůží cca 3 kg                          3 kg     OA

              49601967     Vepřový bok BK - 75% libovost cca 3 kg                   3 kg     VAK


              49500157     Vepřová panenka s palcem cca 500 g                       1 kg     VAK

              49500266     Vepřová panenka bez palce bez řetízku cca 350 g          5 kg     VAK

              49602151     Vepřová panenka s palcem bez řetízku cca 500 g          10 kg     VAK

              49500165     Vepřová panenka z prasnic s řetízkem cca 700 g          10 kg     VAK

              49651372     Vepřové palce z panenek cca 900 g                        1 kg     OA


              49601910     Vepřové palce z panenek cca 800 g                        1 kg     VAK





                                               BEDERNÍ ČÁST
                         PALCE Z PANENEK


                   Část vepřové panenky oddělená od kýty. Je vhodná
                   převážně na přípravu minutek a medailonků.







                                                                                         VEPŘOVÉ MASO            39
   36   37   38   39   40   41   42   43   44   45   46