Page 41 - JIP katalog maso 2024
P. 41
VÝSEKOVÉ MASO
VEPŘOVÝ BOK
Výsekové maso prorostlé tukem. Poměr tuku je závislý na jateční váze
a stáří zvířete. Vhodné na pečení, mletí, uzení a výrobu rolád.
BEDERNÍ ČÁST
VEPŘOVÁ PANENKA
Vepřová panenka se nachází v bederní části navazující na
vepřovou pečeni. Jedná se o nejkvalitnější a nejlibovější část
prasete často označovanou jako panenská svíčková. Je
vhodná převážně na přípravu minutek a medailonků
49652042 Vepřový bok BK s kůží cca 3 kg 3 kg VAK
49652041 Vepřový bok BK a kůže cca 3 kg 3 kg VAK
49652069 Vepřový bok SK s kůží cca 3 kg 3 kg OA
49601967 Vepřový bok BK - 75% libovost cca 3 kg 3 kg VAK
49500157 Vepřová panenka s palcem cca 500 g 1 kg VAK
49500266 Vepřová panenka bez palce bez řetízku cca 350 g 5 kg VAK
49602151 Vepřová panenka s palcem bez řetízku cca 500 g 10 kg VAK
49500165 Vepřová panenka z prasnic s řetízkem cca 700 g 10 kg VAK
49651372 Vepřové palce z panenek cca 900 g 1 kg OA
49601910 Vepřové palce z panenek cca 800 g 1 kg VAK
BEDERNÍ ČÁST
PALCE Z PANENEK
Část vepřové panenky oddělená od kýty. Je vhodná
převážně na přípravu minutek a medailonků.
VEPŘOVÉ MASO 39