Page 16 - JIP katalog sous-vide 2024
P. 16
Kuřecí roláda s jatýrky
balení cca 1 500 g
49500262
Ručně balená kuřecí roláda, plněná masovou směsí
s játry.
Vybalte ze sáčku, síťky a potravinářské fólie. Do-
pečte při teplotě 200–220 °C po dobu 12 až 15
minut. Pro rychlejší přípravu, můžete roládu před
pečením nakrájet. Doba pečení záleží na výkonu
použitého zařízení a velikosti výrobku.
Skladování: při 0 - 5°C, trvanlivost 90 dnů
Kuřecí roláda se špenátem
balení cca 1 000 g
49500244
Ručně balená kuřecí roláda, plněná masovou směsí se
špenátem.
Vybalte ze sáčku, síťky a potravinářské fólie. Dopečte
při teplotě 200–220 °C po dobu 12 až 15 minut. Pro
rychlejší přípravu, můžete roládu před pečením
nakrájet. Doba pečení záleží na výkonu použitého
zařízení a velikosti výrobku.
Skladování: při 0 - 5°C, trvanlivost 90 dnů
Kuřecí prsa k natrhání
balení 360 g
49652627
Kuřecí prsa, senzačně šťavnatá, k natrhání.
Vybalte ze sáčku. Důkladně tepelně upravte na
pánvi, v mikrovlnné troubě nebo v troubě. Lze
konzumovat i za studena. Doporučujeme do sa-
látů.
Skladování: při -1 do 4°C, trvanlivost 50 dnů
16 www.jip-potraviny.cz