Page 12 - JIP katalog sous-vide 2024
P. 12
Grilované koleno
balení 750 g
49500193
Vepřové koleno zadní s grilovacím kořením.
Vybalte ze sáčku, dopečte při teplotě
200–220 °C po dobu 15 až 20 minut. Doba
pečení záleží na výkonu použitého zařízení.
Skladování: při 0 - 5°C,
trvanlivost 180 dnů.
Grilované koleno bez kosti
balení cca 300 - 700 g
49500227
Vykostěné vepřové koleno s grilovacím kořením
Vybalte ze sáčku, dopečte při teplotě 200 až
220 °C po dobu 15 až 20 minut. Pro rychlejší
přípravu, můžete koleno před pečením nakrá-
jet (či pouze povrchově nařezat). Doba pečení
záleží na výkonu použitého zařízení a velikosti
výrobku.
Skladování: při 0 - 5°C, trvanlivost 90 dnů
Grilované vepřové koleno
balení cca 600 g
49500290
Vepřové koleno s grilovacím kořením.
Vybalte ze sáčku a kůžičku podélně a příčně
nařízněte. Koleno vložte do trouby rozehřá-
té na 200 °C a nastavte na funkci grilování.
Pečte 30–40 minut. Čas od času potřete tro-
chou slané vody.
Skladování: při 2–5°C, trvanlivost 300 dnů
12 www.jip-potraviny.cz