Page 7 - JIP katalog sous-vide 2024
P. 7
Hovězí žebra
balení cca 500 - 700 g
49500259
Hovězí žebra připravovaná v barbeque omáčce.
Vybalte ze sáčku, dopečte při teplotě 200
až 220 °C po dobu 10 až 15 minut. Doba
pečení záleží na výkonu použitého zařízení
a velikosti výrobku.
Skladování: při 0 - 5°C, trvanlivost 90 dnů
Hovězí kulatá plec
balení cca 900 - 1 300 g
49500261
Hovězí kulatá plec, jemně solená.
Vybalte ze sáčku, dopečte na páře při teplotě
200 až 220 °C po dobu 18 až 20 minut. Pro urych-
lení přípravy můžete před pečením výrobek
nakrájet na požadované porce. Pro zachování
měkkosti masa můžete rovněž pouze ohřát
zabalený výrobek při teplotě 60-70 °C po dobu 15
minut. Doba pečení záleží na výkonu použitého
zařízení a velikosti výrobku.
Skladování: při 0 - 5 °C, trvanlivost 90 dnů
Hovězí trhané maso
balení 500 g
49500285
Hovězí trhané maso, kořeněné.
Vybalte ze sáčku, maso od sebe co nejvíce
oddělte, následně prohřejte na pánvi po
dobu 4 minut. Nebo užijte studené k pří-
mé spotřebě.
Skladování: při 0 - 5 °C, trvanlivost 90 dnů
7