Page 11 - JIP katalog sous-vide 2024
P. 11

Pikantní

             grilovaná žebra





             Vepřová žebra
             připravená metodou sous-vide


             Žebra v sáčku prohřejte 15  –  20 minut ve vodní
             lázni 70 °C – 90 °C. Gril připravte metodou žhavý
             kaňon – uhlíky navršte ke dvěma protilehlým stě-
             nám grilu tak, že vzniknou dvě žhavé stěny – tak
             vytvoříte sekce s horkým přímým žárem a upro-
             střed chladnější prostor s nepřímým žárem, čímž
             bude během celého grilování zachována konzis-
             tentní teplota. Gril přiklopte a nechte rozehřát
             jako  venkovní  pec  –  potřebujete  teplotu  okolo
             175 ˚C.




                                                                    Vepřový bok






                                                                balení cca 400 - 600 g

                                                                49500260

                                                                Konfitovaný vepřový bok, jemně kořeněný.
                                                               Vybalte ze sáčku, dopečte při teplotě 200 až
                                                               220 °C po dobu 12 až 15 minut. Výrobek lze rov-
                                                               něž pouze ohřát (zabalený) při teplotě do 90°C
                                                               po dobu 12 minut. Doba pečení záleží na výkonu
                                                               použitého zařízení a velikosti výrobku.

                                                               Pro lepší vzhled nařežte před dopečením kůži na
                                                               povrchu na čtverečky.

                                                               Skladování: při 0 - 5°C, trvanlivost 90 dnů


          Vepřová krkovice







                balení cca 800 - 1 000 g
                49500257

                Jemně kořeněná vepřová krkovice.

               Vybalte ze sáčku, dopečte při teplotě 200 až 220 °C
               po dobu 15 až 20 minut. Krkovici můžete rovněž
               pouze ohřát. V tomto případě ji ohřívejte zabalenou
               při teplotě 60-70 °C po dobu 20 minut.

               Skladování: při 0 - 5°C, trvanlivost 90 dnů





                                                                                                                  11
   6   7   8   9   10   11   12   13   14   15   16