Page 25 - JIP katalog ryby 2024
P. 25
chlazené
Uzené sladkovodní ryby
název obj. kód specifikace min. obj.
Amur bílý uzený, s kůží, porce 48901059 cca 250 g, VAK 2,5 kg
Amur bílý uzený, s kůží 48901096 cca 150 - 300 g, VL 2,5 kg
Amur filet s kůží 48901105 cca 400 - 600 g /ks, VL 5 kg
Kapr obecný uzený, porce 48901054 cca 200 - 250 g, VAK 2,5 kg
Kapr obecný uzený, s kůží, porce 48901099 cca 200 - 400 g /ks, VL 2,5 kg
Kapr obecný filet uzený, s kůží, kořeněný 48901055 cca 100 - 150 g, VAK 2,5 kg
Kapr obecný filet uzený, s kůží, kořeněný 48901098 cca 100 - 250 g, VL 2,5 kg
Pstruh duhový, uzený, bez kůže 48901049 cca 200 g, VAK 2 kg
Pstruh filet uzený 48901053 cca 100 - 150 g, VAK 2,5 kg
Pstruh filet uzený 48901095 cca 80 - 150 g, VL 2,5 kg
Pstruh obecný uzený, celý 48901056 cca 200 - 250 g, VAK 2,5 kg
Pstruh obecný uzený, celý 48901101 cca 200 - 350 g, VL 2,5 kg
Siven americký uzený, kuchaný, celý 48901081 cca 200 - 350 g, VAK 2 kg
Sumeček africký filet uzený, bez kůže 48901088 cca 200 g /ks, VAK 2 kg
Sumeček africký uzený, porce 48901086 cca 250 g, VAK 2,5 kg
Tolstolobik bílý uzený, porce 49651096 cca 250 g, VAK 2,5 kg
Tolstolobik bílý uzený, porce 49652036 cca 200 - 400 g, VL 2,5 kg
Tolstolobik filet s kůží 48901104 cca 500 - 700 g, VL 5 kg
Uzeného lososa rozlišujeme podle typu uzení. Losos uzený studeným kouřem a losos uzený
teplým kouřem. Studený způsob je šetrnější. Před uzením jsou filety marinované ve směsi
cukru a soli, nechají se uležet a následně se omyjí a osuší. Filety se udí v teplotě 21 °C. Poté
se nechají ochladit. Filety se udí na štěpcích z kvalitního bukového dřeva.
Pstruh obecný uzený
celý
Kapr obecný filet uzený
s kůží, kořeněný
Tolstolobik bílý uzený
UZENÉ SLADKOVODNÍ RYBY CHLAZENÉ 25