Page 25 - JIP katalog ryby 2024
P. 25

chlazené
          Uzené sladkovodní ryby








           název                                        obj. kód   specifikace                         min. obj.
           Amur bílý uzený, s kůží, porce               48901059   cca 250 g, VAK                       2,5 kg
           Amur bílý uzený, s kůží                      48901096   cca 150 - 300 g, VL                  2,5 kg
           Amur filet s kůží                            48901105   cca 400 - 600 g /ks, VL               5 kg
           Kapr obecný uzený, porce                     48901054   cca 200 - 250 g, VAK                 2,5 kg
           Kapr obecný uzený, s kůží, porce             48901099   cca 200 - 400 g /ks, VL              2,5 kg
           Kapr obecný filet uzený, s kůží, kořeněný    48901055   cca 100 - 150 g, VAK                 2,5 kg
           Kapr obecný filet uzený, s kůží, kořeněný    48901098   cca 100 - 250 g, VL                  2,5 kg
           Pstruh duhový, uzený, bez kůže               48901049   cca 200 g, VAK                        2 kg
           Pstruh filet uzený                           48901053   cca 100 - 150 g, VAK                 2,5 kg
           Pstruh filet uzený                           48901095   cca 80 - 150 g, VL                   2,5 kg
           Pstruh obecný uzený, celý                    48901056   cca 200 - 250 g, VAK                 2,5 kg
           Pstruh obecný uzený, celý                    48901101   cca 200 - 350 g, VL                  2,5 kg
           Siven americký uzený, kuchaný, celý          48901081   cca 200 - 350 g, VAK                  2 kg
           Sumeček africký filet uzený, bez kůže        48901088   cca 200 g /ks, VAK                    2 kg
           Sumeček africký uzený, porce                 48901086   cca 250 g, VAK                       2,5 kg
           Tolstolobik bílý uzený, porce                49651096   cca 250 g, VAK                       2,5 kg
           Tolstolobik bílý uzený, porce                49652036   cca 200 - 400 g, VL                  2,5 kg
           Tolstolobik filet s kůží                     48901104   cca 500 - 700 g, VL                   5 kg


          Uzeného lososa rozlišujeme podle typu uzení. Losos uzený studeným kouřem a losos uzený
          teplým kouřem.  Studený způsob je šetrnější. Před uzením jsou filety marinované ve směsi
          cukru a soli, nechají se uležet a následně se omyjí a osuší. Filety se udí v teplotě 21 °C. Poté
          se nechají ochladit. Filety se udí na štěpcích z kvalitního bukového dřeva.







                                                                                      Pstruh obecný uzený
                                                                                      celý
















                                                                                    Kapr obecný filet uzený
                                                                                    s kůží, kořeněný



                                                               Tolstolobik bílý uzený


                                                                      UZENÉ SLADKOVODNÍ RYBY CHLAZENÉ             25
   20   21   22   23   24   25   26   27   28   29   30