Page 23 - JIP katalog ryby 2024
P. 23

chlazené

             Uzené morské ryby
                                                        ž






          název                                         obj. kód   specifikace                         min. obj.
          Losos norský uzený za tepla                   49504083   125 g (bal. 6 ks)                     6 ks
          Losos norský uzený teplým kouřem, plátky      49504082   150 g (bal. 5 ks)                     5 ks
          Norský losos uzený BK, bez kůže, plátky       49651051   cca 1,1 kg, VAK                      1,1 kg
          Norský losos uzený BK, bez kůže, plátky       49504104   500 g                                 8 ks
          Norský losos uzený BK, bez kůže, plátky       49504105   100 g, VAK                           12 ks
          Norský losos uzený SK, bez kůže, plátky       49651050   cca 1,3 kg                           1,3 kg
          Divoký losos uzený, plátky                    49504080   100 g (bal. 10 ks)                   10 ks
          Losos marinovaný, pepř & křenová omáčka       49504087   170 g (bal. 5 ks)                     5 ks
          Losos norský steak, uzený za tepla            48901029   cca 200 g, VAK                        2 kg
          Losos filet uzený                             48901100   cca 200 - 300 g, VL                  2,5 kg
          Losos filet uzený, kořeněný                   48901094   cca 100 - 200 g, VL                  2,5 kg
          Losos norský, filet s kůží, uzený, kořeněný   48901070   cca 200 g, VAK                       2,5 kg
          Tuňák steak uzený                             48901069   cca 200 g, VAK                       2,5 kg
          Hejk mořská štika, uzený, bez hlavy           48901071   cca 200 - 500 g                      2,5 kg
          Hejk uzený bez hlavy                          48901097   cca 250 - 400 g, VL                  2,5 kg
          Žralok steak uzený                            48901083   cca 200 - 400 g, VAK                  2 kg
          Makrela obecná uzená, celá s hlavou           49504072   cca 200 - 400 g, VAK                 2,5 kg
          Makrela obecná uzená, celá s hlavou           49504094   cca 200 - 360 g, (bal.1 kg), VL      2,5 kg
          Halibut grónský uzený, plátky                 49504090   100 g (bal. 10 ks)                   10 ks

                         Norský losos uzený
                         BK, bez kůže, plátky











                                                                Losos norský steak,
                                                                uzený za tepla











        Ryby jsou po marinování uzeny dvěma způsoby – teplým,
        nebo studeným kouřem. V případě teplého kouře se udí při
        teplotě od 50 do 70 °C, což se uplatňuje nejčastěji pro tučněj-
        ší ryby typu sumec, tolstolobik či kapr. Studený kouř nesmí                      Tuňák steak uzený
        přesáhnout 24 °C, doba uzení je od 4 do 10 hodin. Používá
        se pro ryby jako je např. norský losos, halibut nebo pstruh
        lososovitý.

                                                                            UZENÉ MOŘSKÉ RYBY CHLAZENÉ            23
   18   19   20   21   22   23   24   25   26   27   28