Page 23 - JIP katalog ryby 2024
P. 23
chlazené
Uzené morské ryby
ž
název obj. kód specifikace min. obj.
Losos norský uzený za tepla 49504083 125 g (bal. 6 ks) 6 ks
Losos norský uzený teplým kouřem, plátky 49504082 150 g (bal. 5 ks) 5 ks
Norský losos uzený BK, bez kůže, plátky 49651051 cca 1,1 kg, VAK 1,1 kg
Norský losos uzený BK, bez kůže, plátky 49504104 500 g 8 ks
Norský losos uzený BK, bez kůže, plátky 49504105 100 g, VAK 12 ks
Norský losos uzený SK, bez kůže, plátky 49651050 cca 1,3 kg 1,3 kg
Divoký losos uzený, plátky 49504080 100 g (bal. 10 ks) 10 ks
Losos marinovaný, pepř & křenová omáčka 49504087 170 g (bal. 5 ks) 5 ks
Losos norský steak, uzený za tepla 48901029 cca 200 g, VAK 2 kg
Losos filet uzený 48901100 cca 200 - 300 g, VL 2,5 kg
Losos filet uzený, kořeněný 48901094 cca 100 - 200 g, VL 2,5 kg
Losos norský, filet s kůží, uzený, kořeněný 48901070 cca 200 g, VAK 2,5 kg
Tuňák steak uzený 48901069 cca 200 g, VAK 2,5 kg
Hejk mořská štika, uzený, bez hlavy 48901071 cca 200 - 500 g 2,5 kg
Hejk uzený bez hlavy 48901097 cca 250 - 400 g, VL 2,5 kg
Žralok steak uzený 48901083 cca 200 - 400 g, VAK 2 kg
Makrela obecná uzená, celá s hlavou 49504072 cca 200 - 400 g, VAK 2,5 kg
Makrela obecná uzená, celá s hlavou 49504094 cca 200 - 360 g, (bal.1 kg), VL 2,5 kg
Halibut grónský uzený, plátky 49504090 100 g (bal. 10 ks) 10 ks
Norský losos uzený
BK, bez kůže, plátky
Losos norský steak,
uzený za tepla
Ryby jsou po marinování uzeny dvěma způsoby – teplým,
nebo studeným kouřem. V případě teplého kouře se udí při
teplotě od 50 do 70 °C, což se uplatňuje nejčastěji pro tučněj-
ší ryby typu sumec, tolstolobik či kapr. Studený kouř nesmí Tuňák steak uzený
přesáhnout 24 °C, doba uzení je od 4 do 10 hodin. Používá
se pro ryby jako je např. norský losos, halibut nebo pstruh
lososovitý.
UZENÉ MOŘSKÉ RYBY CHLAZENÉ 23