Page 14 - JIP katalog maso 2024
P. 14
ZADNÍ ČÁST
KÝTA OŘECH
Libová část zadní kýty (předkýtí).
Skládá se ze tří částí svaloviny, které
se od sebe oddělují. Je vynikající na
pečeni (peče se vcelku). Používá se
rovněž na vaření, dušení či rolády.
49500240 Hovězí Knuckle Namibie / kýta ořech cca 3,7 kg 4 kg VAK
49500202 Hovězí zadní ořech kráva cca 5,5 kg 5 kg VAK
49500237 Hovězí zadní ořech býk cca 3 kg 3 kg VAK
49652434 Hovězí zadní část kýty kráva cca 2-3 kg 3 kg VAK
49660090 Hovězí zadní kýta ořech kráva cca 6 kg 6 kg VAK
49652232 Hovězí zadní býk/jalovice cca 3 kg 3 kg VAK
49601100 Hovězí zadní BK cca 4 kg 4 kg VAK
49652229 Hovězí váleček býk/jalovice cca 3 kg 3 kg VL
49652435 Hovězí váleček kráva cca 2 kg 2 kg VAK
ZADNÍ ČÁST
HOVĚZÍ ZADNÍ
Mix hovězího zadního. Může se jednat
o váleček, kýtu, karabáček, spodní šál,
květovanou špičku či horní šál.
ZADNÍ ČÁST
VÁLEČEK
Část zadní plece neboli falešná
svíčková. Maso vhodné na steaky,
minutovou úpravu a pečení.
12 WWW.JIP-POTRAVINY.CZ