Page 16 - JIP magazín jaro 2021
P. 16

JIP GASTROSTUDIO

















           Francouzská drůbež





           synonymum chuti, kvality a původu





           Nejen víno a sýry, Francouzi si obecně potrpí na opravdu kvalitní potraviny a vý-
           jimkou není ani světově vyhlášená francouzská drůbež. Díky kvalitnímu chovu, kdy
           má drůbež volný pohyb ve výběhu, dostává vhodné krmivo a je chována po tu
           správnou dobu, je toto maso zárukou dokonalé chuti. A nejlepší je, že úpravu fran-
           couzské drůbeže zvládne každý bez nadsázky levou zadní.
           S postupem šéfkuchaře Dalibora Navrátila připravíte za pár minut jídlo jako z té nej-
           luxusnější restaurace pod Eiffelovkou.



           PŘIPRAVIL: Dalibor NAVRÁTIL v GASTROSTUDIU JIP
           TEXT: Karolína FRÝDOVÁ














































       16     MAGAZÍN JARO 2021
   11   12   13   14   15   16   17   18   19   20   21