Page 34 - Magazín JIP Potraviny
P. 34

Speck


















       Kompletní řada Ibis Salami je vyrobena z toho
       nejlepšího masa, bylinek a koření.

       Zakoupíte na našich vybraných prodejnách.

       Prosciutto Crudo di Bosco se vyrábí z vybraných zadních nohou
       evropských prasat. Maso se masíruje, nakládá a nechá odležet; poté
       se suší a koření, a to méně měsíců než parmská šunka. Prosciutto
       di Bosco je díky rozměrům šunky trochu slanější než parma. Chuť
       je sladká.
                                                                                       Salame Felino PGI
                                                  Salám Felino je nejvíce ceněný salám vyrobený v Itálii. Ibis ho vyrábí podle starodávných
                                                  tradic s prvotřídním čistým vepřovým masem, typicky konzervovaným se solí, pepřem
         Prosciutto                               a několika dalšími aromaty, dále středně obilnou směsí, která je balená do přírodních
           Crudo                                  měkkých střívek. Ručně se váže provázkem, poté se koření do sklepů.
          di Bosco

                                                         Spianata
                                                         Romana














                                                               Tato specialita je
                                                               výsledkem pečlivého
                                                                   výběru masa a je vyrobena
                                                                         podle typické receptury
                                                                        z regionu Lazio. Maso se mele na extra
                                                                        jemné zrno a poté se smíchá s lardony. Jakmile je
                                                                          směs naplněna do střívek, je lisována, aby získala
                                                                         svůj zvláštní plochý tvar. Jeho chuť
                                                                            je plná a příjemná.






                Culatello di Zibello PDO
       Culatello di Zibello PDO je nejoceňovanějším a nejexkluzivněj-
       ším produktem italského uzenářství. Oblast a její charakteristické
       klima jsou zásadním faktorem pro zrání. Centrální svalovina vep-
       řové nohy je zpracována výhradně ručně, nasolena a opepřena.
       Maso je zabaleno do přírodního střívka, šito, ručně svázáno a vytvrzeno
       v tradičních sklepech po dobu minimálně 14 měsíců. To dává Culatello
       di Zibello intenzivní vůni sušené šunky a hladkou a jemnou chuť.
       34

       34
   29   30   31   32   33   34   35   36   37   38   39