Page 35 - Magazín JIP Potraviny
P. 35

Coppa di Parma
        Ibis Coppa je výsledkem pečlivého výbě-
        ru italského vepřového coppa a řemesl-
        ného zpracování podle prastarých tradic                                                Bresaola
        z Parmy. Speciální konzervační směs
        a zrání v přírodních sklepech mu dodá-                                               Cuor d’Alpe
        vají intenzivní aroma natvrzování a jem-
        nou a jemnou chuť.









                              Speck

                              Speck je specialita Alto Adige
                              vyrobená z vybraných vepřových
                              zadních kýt a krájená podle tradičních
                              metod. Maso je posypané solí a kořením,                        Pro výrobu této Bresaoly se
                              většinou vavřínem, rozmarýnem a jalov-                   používá tradiční receptura Valtellina,
                              cem, což dodává produktům zvláštní              počínaje výběrem prémiových kusů hovězího
                              chuť. Poté se udí a okoření. Kombinace   masa. Kusy jsou ochuceny, baleny do střívka a poté přirozeně
                              koření určuje typickou výraznou   sušeny standardním standardním procesem. Mají intenzivní červenou
                              a uzenou chuť.                   barvu s jemným mramorováním, vyváženou vůní a jemnou
                                                               a svěží chutí.


                                                     Salame Ventricina
                                                    Tradice regionu Abruzzo dává
                                                  vzniknout tomuto velmi chutnému
                                                  kořeněnému salámu, rustikálnímu
                                                  a ručně vyráběnému. Vyznačuje se
                                                   typicky intenzivní, ale dobře vy-
                                                     váženou chutí. Hrubozrnné mletí.







                                                                                   Salame Milano
                                                                          Salám Milano se vyrábí podle tradiční milánské recep-
                                                                            tury v klasickém tvaru širokého plátku, který vyžaduje
                                                                            delší koření. Vyrábí se z výběrových vepřových plecí,
                                                                            jemně mletých a zpracovaných s přesnou dávkou
                                                                            vůní a koření.













                      Salame Napoli
            Napoli Salami je hrubozrnný salám typický pro staro-
            dávnou tradici z oblasti Kampánie. Receptura Ibisu
            dodává produktu příjemně pikantní a intenzivní chuť;
            speciální vázání provázkem je důkazem skutečného ven-
            kovského stylu Salame Napoli.
                                                                                                                35
                                                                                                                35
   30   31   32   33   34   35   36   37   38   39   40