Page 17 - Magazín JIP Potraviny
P. 17

V oblacích nad náplavkou se opět



                    vznášeli hosté Dinner in the sky






        Skvělé jídlo, dobrá společnost a k tomu nezapomenutelný zážitek.
        Na dvě stovky milovníků kvalitní gastronomie se letos rozhodly rozloučit
        s létem stylově na již tradičním Dinner in the sky. Ten se už podruhé konal na
        pražské náplavce, která opět nabídla romantický výhled.
        Ve výšce 50 metrů nad Vltavou měli hosté možnost ochutnat degustační
        menu sestavené šéfkuchařem michelinské restaurace The Eatery Pavlem
        Býčkem a servírované Daliborem Navrátilem a jeho týmem z našeho gastro-
        studia JIP. A na čem si hosté Dinneru pochutnali? Kromě tataráku z čer-
        vené řepy a nakládané žluté řepy to byla koprovka s opečenými grenaille
        a trhaným uzeným pstruhem, dále kachní prso s dýní, nádivkou a kaštany.
        Pomyslnou třešničkou pak byla panna cotta z podmáslí, hruškové ragú s kara-
        melizovanými hruškami a karamelovou drobenkou.
        Kromě plošiny s degustačním menu se mohli návštěvníci akce také svézt na
        rautové lodi Agnes de Bohemia nebo se projít po náplavce plné degustačních
        zastavení – pod stany vytvářejícími příjemný stín byly k ochutnání produkty
        našich dodavatelů a partnerů.
        Za skvělý den děkujeme všem, kteří ho s námi strávili, a budeme se těšit na
        náplavce nejpozději opět zase za rok.































                                                                                                                17
   12   13   14   15   16   17   18   19   20   21   22