Page 24 - Magazín JIP Potraviny
P. 24

JIP DINNeR IN THe SKy

























                                                                  JIP DInner In the sky







                      Další skvostné menu



                                        v oblacích






                                                              …nepřekazilo ani nevlídné počasí



                   Začátek září a plošina vznášející se nad pražským Smíchovem. To byl letošní Dinner in the Sky. Přestože na slunce
                   jsme si tentokrát museli počkat až do odpoledních hodin, náladu ani prožitek z výborných pokrmů to rozhodně
                   nepokazilo. Hosté si tentokrát nad zemí vychutnali menu šéfkuchaře Patrika Bečváře, který jako předkrm připravil
                   máslovou paštiku z kachních jater s kmínovým chipsem a brusinkami s portským vínem. Druhým předkrmem
                   pak byl pohankový košíček plněný hovězím konfitem a jako hlavní chod se podával rump steak z Jižní Ameri-
                   ky s karamelizovanou mrkví s divokou brokolicí, bramborové rösti, holandská omáčka, telecí demi-glace
                   s hořčičným semínkem  a uzeným  špekem. Nechyběla ani sladká tečka v podobě jablečné žemlovky s  flam-
                   bovaným sněhem a zmrzlina ze zakysané smetany. Všechny pokrmy doplnila pečlivě vybraná vína a sekty.
                   Ti, kteří se právě nevznášeli, mohli projít stánky (nejenom) s ochutnávkami, dát si něco dobrého na rautu nebo si
                   vychutnat kávu připravovanou naším ostravským baristou.
                   Děkujeme všem partnerům, kteří se s námi zapojili do dalšího povedeného „dinneru“ a už teď se těšíme na
                   další vzlet!


























       24
   19   20   21   22   23   24   25   26   27   28   29