Page 28 - Magazín JIP Potraviny
P. 28
Zakoupíte ve vybraných prodejnách.
Vídeňský
bramborový salát
500 g brambor Brambory uvařte ve slupce a nechte je jen
2 červené cibule trochu vychladnout, oloupejte a nakrájejte na
4 kyselé okurky kolečka. Přemístěte do vyhřáté mísy a okamžitě
estragonový ocet přidejte cibuli pokrájenou na jemná kolečka.
slunečnicový olej Brambory s cibulí zalijte dle chuti octem a ole-
silný hovězí vývar jem. Nyní přidejte horký bujón dle potřeby.
2 natvrdo uvařené vejce Brambory musí být stále hodně teplé, aby se do
čerstvý mletý pepř nich všechny tekutiny pořádně vsákly.
sůl Přidejte čerstvě namletý pepř a také nakrá-
jená, natvrdo vařená vejce a kyselé okurky. Vše
dobře promíchejte, případně dolaďte chutě.
Vyzkoušejte!
28