Page 28 - Magazín JIP Potraviny
P. 28

Zakoupíte ve vybraných prodejnách.

                                                                             Vídeňský

                                                                     bramborový salát




                                                          500 g brambor        Brambory uvařte ve slupce a nechte je jen
                                                          2 červené cibule     trochu vychladnout, oloupejte a nakrájejte na
                                                          4 kyselé okurky      kolečka. Přemístěte do vyhřáté mísy a okamžitě
                                                          estragonový ocet     přidejte cibuli pokrájenou na jemná kolečka.
                                                          slunečnicový olej    Brambory s cibulí zalijte dle chuti octem a ole-
                                                          silný hovězí vývar   jem. Nyní přidejte horký bujón dle potřeby.
                                                          2 natvrdo uvařené vejce  Brambory musí být stále hodně teplé, aby se do
                                                          čerstvý mletý pepř   nich všechny tekutiny pořádně vsákly.
                                                          sůl                  Přidejte čerstvě namletý pepř a také nakrá-
                                                                               jená, natvrdo vařená vejce a kyselé okurky. Vše
                                                                               dobře promíchejte, případně dolaďte chutě.

                                                                                 Vyzkoušejte!





       28
   23   24   25   26   27   28   29   30   31   32   33