Page 24 - Magazín JIP Potraviny
P. 24
Hovězí
burger
600 g mletého hovězího masa Maso rozdělte na čtyři dí�ly a vytvarujte placky. Ty z obou
4 hamburgerové bulky stran osolte, opepřete a vložte na gril. Opékejte je z obou
8 plátků slaniny stran. Bulky rozkrojte a také vložte na gril řeznou stra-
8 plátků sýru cheddar nou dolů, opečte i plátky slaniny. Před koncem pečení�
kečup položte na maso plátky cheddaru. Bulky sundejte z gri- HOVěZÍ BuRGER
listový salát lu a obě strany potřete kečupem, položte na ně listový
2 rajčata salát, na plátky nakrájené rajče, kroužky červené cibule,
červená cibule opečenou masovou placku se sýrem, slaninu a přiklopte
čerstvě mletá sůl a pepř vrchní�m dí�lem pečiva.
24