Page 24 - Magazín JIP Potraviny
P. 24

Hovězí




                 burger




































































                       600 g mletého hovězího masa  Maso rozdělte na čtyři dí�ly a vytvarujte placky. Ty z obou
                             4 hamburgerové bulky   stran osolte, opepřete a vložte na gril. Opékejte je z obou
                                  8 plátků slaniny  stran. Bulky rozkrojte a také vložte na gril řeznou stra-
                             8 plátků sýru cheddar  nou  dolů,  opečte  i  plátky  slaniny.  Před  koncem  pečení�
                                          kečup     položte na maso plátky cheddaru. Bulky sundejte z gri-   HOVěZÍ BuRGER
                                     listový salát  lu a obě strany potřete kečupem, položte na ně listový
                                        2 rajčata   salát, na plátky nakrájené rajče, kroužky červené cibule,
                                   červená cibule   opečenou masovou placku se sýrem, slaninu a přiklopte
                            čerstvě mletá sůl a pepř  vrchní�m dí�lem pečiva.


       24
   19   20   21   22   23   24   25   26   27   28   29