NOVINKY

Přinášíme vám nejen novinky ze společnosti JIP, ale také z oblasti gastronomie.

Selská omeleta

Brambory důkladně omyjeme...
čtěte více >
Koláč Tarte Tatin

Z mouky, 225 g másla,...
čtěte více >
Nový katalog vína

Katalogy popisují jednotlivé druhy našeho sortimentu...
čtěte více >
Chobotnice na grilu

Do hrnce dejte vařit vodu...
čtěte více >
Beehoney

Do zavařovací skenice...
čtěte více >
Tomahawk s grilovanou zeleninou

Maso vyjmeme z vakua...
čtěte více >
Polévka ze zeleného chřestu

Pokud je zelený chřest čerstvý...
čtěte více >
Bylinková salsa

Všechny ingredience mimo bylinky zpracujeme...
čtěte více >
Gin bowle

Do mísy nalíjte šťávu z citronu...
čtěte více >
Nový katalog pečiva

Katalogy popisují jednotlivé druhy našeho sortimentu...
čtěte více >
Nový katalog ryb

Katalogy popisují jednotlivé druhy našeho sortimentu...
čtěte více >
Tvarohové knedlíky s jahodami

Tvaroh dáme do misky...
čtěte více >
Polévka z bílého chřestu

Chřest oloupejte, nakrájejte...
čtěte více >
Quiche s chřestem a kozím sýrem

V míse vytvoříme těsto...
čtěte více >
Avokádový burger

Mleté maso vložíme do hluboké mísy...
čtěte více >
Chřestový salát s jahodami

Chřest oloupeme, ořízneme a uvaříme...
čtěte více >
Tataráček

Maso nasekáme najemno a podle chuti ochutíme...
čtěte více >
Anglický toast s chřestem a vejcem

Chřest zbavíme spodní tvrdé části a oloupeme ho...
čtěte více >
Vanilková panna cotta s chřestem

Želatinu namočíme do studené vody...
čtěte více >
Vařený chřest s maltézskou omáčkou

Víno a pomerančovou šťávu svaříme...
čtěte více >