Page 74 - JIP katalog maso 2024
P. 74
JELEN
JELENÍ KÝTA
Vyznačuje se pevnou vláknitou strukturou.
Využívá se ke zhotovení vynikajícícíh
omáček nebo k minutkové úpravě na
pánvi. Kýta je rovněž vhodná na pečení,
dušení či k přípravě šťavnatých řízků.
JELEN
JELENÍ GULÁŠ
Krájené jelení maso složené z kližky, kýty
a krkovice. Již připravené pro přípravu
guláše. Vynikající je i guláš z více druhů
masa.
49601959 Šumavská zvěř Jelení hřbet bez kosti CZ cca 2kg 2 kg VAK
49601929 Berbera Jelení hřbet bez kosti CZ cca 500g-1,2kg 1 kg VAK
49602148 Šumavská zvěř Jelení kýta bez kosti CZ cca 2,3kg 2 kg VAK
49601993 Berbera Jelení kýta bez kosti CZ cca 1-5kg 2 kg VAK
49606059 Šumavská zvěr Jelení maso na guláš CZ cca 1kg 1 kg VAK
49602011 Berbera Jelení maso na guláš CZ 1kg 1 kg VAK
49601995 Berbera Jelení maso na guláš CZ 2,5kg 2,5 kg VAK
49602147 Šumavská zvěř Jelení plec bez kosti CZ cca 2,3kg 2 kg VAK
49606039 Berbera Jelení plec bez kosti CZ cca 4kg 4 kg VAK
49602142 Šumavská zvěř Jelení svíčková bez kosti CZ cca 2,3kg 2 kg VAK
49602009 Berbera Jelení svíčková CZ cca 1kg 1 kg VAK
72 WWW.JIP-POTRAVINY.CZ