Page 78 - JIP katalog maso 2024
P. 78

KANEC
                            KANČÍ KÝTA


                            Chutné  a  šťavnaté  maso.
                            Vhodné  na  dušení,  pečení,
                            řízky i steaky.






















                                                                        KANEC
                                                                        KANČÍ PLEC



                                                                        Kančí plec má všestranné využití v kuchyni.
                                                                        Zejména je ideální na pečení.




            49606061     Šumavská zvěř Divočák kýta bez kosti CZ cca 2,3 kg       2 kg     VAK

            49602008     Berbera Divočák kýta bez kosti CZ cca 1 - 4kg            2 kg     VAK

            49602146     Šumavská zvěř Divočák plec bez kosti CZ cca 2,3 kg       2 kg     VAK

            49602004     Berbera Divočák plec bez kosti CZ cca 1 - 5kg            2 kg     VAK

            49602010     Berbera Divočák krkovice bez kosti CZ cca 500 g          1 kg     VAK

            49602183     Berbera Divočák krkovice bez kosti CZ cca 2,3 kg        2,3 kg    VAK















                                     KANEC
          KANČÍ KRKOVICE



           Část  masa,  které  je  prorostlé  tukem
           a  kolagenem.  Je  vhodné  k  přípravě
           steaků, omáček a hodně se také využívá
           k minutkové úpravě.



      76          WWW.JIP-POTRAVINY.CZ
   73   74   75   76   77   78   79   80   81   82   83