Page 32 - Magazín JIP Potraviny
P. 32

Aperol Spritz                       Campari                            Mojito

                    60 ml Prosecca                     20 ml ginu                  30 ml limetkové šťávy
                     40 ml Aperolu                20 ml Campari Bitter              40 ml bílého rumu
                   20 ml perlivé vody           20 ml červeného vermutu           2 lžíce třtinového cukru
                          led                             led                         čerstvá máta
                  plátek pomeranče                                                    perlivá voda
                                                  Do sklenice dejte led                    led
                Do sklenice nasypte led,          a přilijte gin, Campari
               poté přilijte perlivou vodu,      Bitter a červený vermut.        Do sklenice dejte mátu,
                   Processo a Aperol.               Vše promíchejte.              cukr a šťávu z limetky.
                 Do sklenice vložte také                                           Vše rozdrťte drtítkem.
                  plátek pomeranče.                                               Poté nalijte do sklenice
                                                                                 perlivou vodu a přidejte
                                                                                   drcený led. Nakonec
                                                                                    přilijte rum a dolijte
                                                                                     perlivou vodou.














                                                                    Mojito
















                                               Campari
                     Aperol
                      Spritz




























       32
   27   28   29   30   31   32   33   34   35   36   37