Page 32 - Magazín JIP Potraviny
P. 32
Aperol Spritz Campari Mojito
60 ml Prosecca 20 ml ginu 30 ml limetkové šťávy
40 ml Aperolu 20 ml Campari Bitter 40 ml bílého rumu
20 ml perlivé vody 20 ml červeného vermutu 2 lžíce třtinového cukru
led led čerstvá máta
plátek pomeranče perlivá voda
Do sklenice dejte led led
Do sklenice nasypte led, a přilijte gin, Campari
poté přilijte perlivou vodu, Bitter a červený vermut. Do sklenice dejte mátu,
Processo a Aperol. Vše promíchejte. cukr a šťávu z limetky.
Do sklenice vložte také Vše rozdrťte drtítkem.
plátek pomeranče. Poté nalijte do sklenice
perlivou vodu a přidejte
drcený led. Nakonec
přilijte rum a dolijte
perlivou vodou.
Mojito
Campari
Aperol
Spritz
32