Page 14 - Magazín JIP Potraviny
P. 14

Salát s polníčkem



                         a lososem




                         1  filet  lososa,  2  hrsti  polníčku,  ½  červené  cibule,  1  pomeranč,  piniové
                         oříšky, sůl a pepř, olivový olej


                         Filet očistěte, osolte a opepřete a dejte péct do trouby předehřáté na 200 °C.
                         Pečte 15–20 minut, dokud není� maso upečené. Polní�ček propláchněte a vlož-
                         te do mí�sy. Přidejte najemno nakrájenou cibuli, kousky upečeného lososa,
                         piniové  oří�šky,  na  kousky  nakrájenou  dužinu  pomeranče  a  vše  pokapejte
                         olivovým olejem.
























                    salát s polníčkem
                    a lososem
































       14
   9   10   11   12   13   14   15   16   17   18   19