Page 35 - Magazín JIP Potraviny
P. 35

Čokoládovanilkový


              dezert






              Vanilková vrstva:
              kelímek smetany ke šlehání
              kelímek tvarohu
              1 vanilkový lusk
              Čokoládová vrstva:
              3 vajíčka
              125 g hořké čokolády
              10 g másla
              ½ kelímku smetany ke šlehání
              3 lžíce krystalového cukru
              ½ tabulky čokolády



               �
              Cokoládovou pěnu připravte podle postupu na str. 31. Na vanilkovou vrstvu
              vyšlehejte smetanu do šlehačky, poté do ní� vmí�chejte tvaroh s vanilkovými
              semí�nky. Do skleniček pak stří�dejte vanilkovou a čokoládovou vrstvu, navrch
              nastrouhejte čokoládu.















































                                                                                                                35
   30   31   32   33   34   35   36   37   38   39   40