Page 35 - Magazín JIP Potraviny
P. 35

Cheesecake s kokosem a datlemi


               250 g sušených datlí, 60 g kokosového oleje, 200 g vlašských ořechů, 150 g strouhaného kokosu + další na posypání,
                               500 ml kokosového mléka, 300 ml kokosové smetany, 15 g práškové želatiny

              Strouhaný kokos namočte do 400 ml kokosového mléka a kokosové smetany a nechte odležet. Ořechy rozmixujte v mixéru,
              poté přidejte sušené datle a kokosový olej a opět promixujte. Hmotu namačkejte na dno dortové formy a dejte do lednice
              vychladit. Ve 100 ml kokosového mléka nechte nabobtnat želatinu, poté ji přiveďte k varu, dokud se nerozpustí�. Mléko se
              želatinou pak vlijte do směsi kokosového mléka, smetany a strouhaného kokosu a vše dobře promí�chejte. Hmotu nalijte na
                 vychlazený korpus a nechte ztuhnout v lednici, ideálně přes noc. Hotový cheesecake posypte strouhaným kokosem.













                                                                                                Alnatura
                                                                                              Kokosový olej
                                                                                              panenský BIO
                                                                                                 220 ml













                                                                       Cheesecake
                                                                       s kokosem a datlemi






































 34                                                                                                             35
                                                                                                                35
 34
   30   31   32   33   34   35   36   37   38   39   40