Page 9 - Magazín JIP Potraviny
P. 9
Kvalita na prvním místě Naše maso
Hlavním důvodem, proč JIP bourárna vůbec vznikla, byla možnost Vepřové a hovězí maso z JIP bourárny nyní mohou zákazníci nakoupit
díky ní zákazníkům nabídnout kvalitní masné výrobky, za které se na všech volných pultech s masem JIP prodejen a také v baleních pod
můžeme stoprocentně zaručit, co do kvality i bezpečnosti. Tomuto cíli označením Naše maso. V plánu jsou však i další formy prodeje. „Bourár-
je podřízen i celý její provoz. Zaměstnanci se do výroby nedostanou bez na funguje teprve několik měsíců, jsme tedy zatím na pomyslném star-
převlečení, umytí a dezinfekce, prostory jsou několikrát denně čištěny, tu. Nejprve jsme výrobky chtěli nabídnout retailovým zákazníkům, od
maso je samozřejmě pod stálým dohledem veterinární správy, řídíme se kterých již teď máme pozitivní ohlasy. Další fází pak bude uspokojení
kontrolními body podle HACCP a hygienické normy dodržujeme nad poptávky velkoobchodních zákazníků a rádi bychom dělali i porce na
rámec povinné legislativy. Vedle bezpečnosti a nezávadnosti je stejně míru dle potřeb zákazníků, jako jsou restaurace, školní jídelny, závodní
důležitým cílem samotná kvalita. „Nechceme prodávat produkty plné jídelny a další," uzavírá marketingový ředitel Michal Lelek.
vody, zahušťovadel nebo nějakých náhražek, ale poctivé výrobky plné
masa," říká Josef Macák s tím, že všechny výrobky z JIP bourárny jsou
bez glutamátu.
Bourárnu jsme vybavili hned několika sanitačními
stanicemi, které vyčistí i ten poslední kout provozu.
Sanitací prochází všechno od podlah a stěn, přes stroje,
až po poslední nůž, a to i několikrát za den.
OD NAŠEHO ŘEZNÍKA
9