Page 47 - Magazín JIP Potraviny
P. 47

Kanapky
                                                                                            s jamónem

                                                                                         8 plátků toastového chleba
                                                                                              krémový sýr
                                                                                          2 vejce uvařená natvrdo
                                                                                              150 g jamónu
                                                                                               zelené olivy
                                                                                             čerstvá pažitka
                                                                                               sůl a pepř

                                                                                         Vají�čka oloupejte, nakrájejte
                                                                                         na malé kousky a smí�chejte
                                                                                           s najemno nasekanou
                                                                                         pažitkou, krémovým sýrem,
                                                                                             osolte a opepřete.
                                                                                          Pomazánku namažte na
                                                                                         toastové chleby a dva plátky
                                                                                            vždy slepte k sobě.
                                                             Kanapky                      Pak je nakrájejte na malé
                                                             s jamónem                 kostičky. Každou z nich ozdobte
                                                                                         stočeným kouskem jamónu
                                                                                          a olivou, vše propí�chněte
                                                                                               párátkem.


























































                                                                                                                47
   42   43   44   45   46   47   48