Page 8 - Magazín JIP Potraviny
P. 8
hovězí
rump steak
smetanová
omáčka
Milovníci dobrého masa by si určitě měli dojít na
hovězí rump steak. A nebyl by to šéfkuchař Michal
Kalhous, kdyby jej nevyšperkoval k dokonalosti.
V adventním menu si jej vychutnáte s brambora-
mi granille, opečeným tyrolským špekem marino-
vaným v česneku, kmínu a sladké paprice a s liškami
dýňový restovanými na másle. Základem celého pokrmu je
cheesecake pak smetanová omáčka se šalotkou a rozmarýnem.
Nepečený dýňový cheesecake, ve kterém zacítíte
pravou vanilku, zázvor i muškátový oříšek, vás dos-
tane sám o sobě svou jemností. Co je jeho pomysl-
nou třešničkou, je však omáčka z rebarbory vařené
v cukrovém rozvaru s citronovou šťávou.
Prostě dokonalá tečka za dokonalým menu.
špecle
pečené na sádle
konfitované
kachní stehno
8