Page 18 - Magazín JIP Potraviny
P. 18

Vinná klobása s bramborovým salátem

                  500 g vinné klobásy Naše maso, 2 lžíce hladké mouky, olej na smažení
                  Na salát: 1 kg brambor (varný typ A), 150 g mrkve, 80 g celeru, 80 g petržele, 1 menší cibule,
                  4 natvrdo uvařená vejce, 150 g kyselých okurek, 6 lžic majonézy, 1 lžíce plnotučné hořčice,
                  sůl a pepř

                  Vinnou klobásu rozdělte na šest dílů a každý z nich stočte a napíchněte na špejli. Šneky
                  poprašte hladkou moukou a pomalu smažte z obou stran na oleji. Bramborový salát
                  připravte podle postupu na straně 17.






































































       18
   13   14   15   16   17   18   19   20   21   22   23