Page 9 - Magazín JIP Potraviny
P. 9
50 metrů nad zem se plošina
Dinner in the sky vznesla
i v Ostravě
Jako předkrm paštičku s brusinkami, poté kulajdu následovanou flank steakem s grenaille
a iberským špekem a jako dezert švestky s drobenkou, slivovicí a hruškovým sorbetem.
Tohle všechno mohli ochutnat hosté zářijového Dinner in the sky v Ostravě. Menu pro
ně připravil šéfkuchař Dalibor Navrátil a servíroval jej šéfkuchař Michal Kalhous, vše ve
výšce 50 metrů nad ostravským areálem JIP.
Ani v Ostravě pak nebyli návštěvníci JIP Day Ostrava 2023 ochuzeni o ochutnávky
a prezentace v Gastrostudiu JIP. Zde odborníci v podání šéfkuchaře Dalibora Navrátila
a specialisty skupiny JIP na maso a ryby Lukáše Jančo předávali své znalosti o vyzrálých
masech, rybách a mořských plodech včetně tipů na přípravu.
Už nyní se díky skvělým hostům i všem partnerům těšíme na další ročník!
Švestkový dezert s drobenkou, Drůbeží paštika s cibulovou
slivovicí a hruškovým sorbetem marmeládou a brusinkami
9