Page 43 - JIP katalog ryby 2024
P. 43
Delikátní chuť pstruha nevyžaduje příliš složité úpravy
ani výraznější koření. Nejznámější úprava pstruha je na
Pstruh másle, na grilu či v alobalu. Chuť pstruha nejlépe ladí
s jemnými bylinkami, kmínem, trochou slaniny, citro-
nem, máslem, liškami, mandlemi a bílým vínem.
duhový
Pstruh duhový filet s kůží, bez glazury
- Oncorhynchus mykiss obj. kód specifikace
cca 80 - 120 g /ks, (bal. 4 kg)
49607056
celý, kuchaný, glaz. 10% minimální objednávka: 1 balení
obj. kód specifikace
49607061 cca 200 - 250 g /ks, (bal. 5 kg)
49607060 cca 250 - 300 g /ks, (bal. 5 kg)
49607054 cca 300 - 350 g /ks. (bal. 5 kg)
minimální objednávka: 1 balení
Pstruh
lososovitý
Pstruh lososovitý
filet s kůží, glaz. 10%, IQF
obj. kód specifikace
48901133 9 kg
minimální objednávka: 9 kg
ž
Sumecek
africký Sumeček africký se volně vyskytuje zejména
ve sladkých stojatých vodách v Africe, Sýrii,
JV Asii a na Madagaskaru. Maso obsahuje
více tuku, je lahodné a šťavnaté. Filety jsou
bez kostí a proto jsou vhodné i pro děti.
Sumeček africký
- Clarias gariepinus
filet bez kůže, glaz. 10%
obj. kód specifikace
49607385 cca 200 - 400 g /ks, (bal. 5 kg)
minimální objednávka: 5 kg
SLADKOVODNÍ RYBY MRAŽENÉ 43