Page 26 - Magazín JIP Potraviny
P. 26
JIP CC Brno
Další nevšední novinkou pak bude
domácí výroba těstovin a mozzarelly.
„Přímo na prodejně budou lidé procházet kolem prosklených výroben italské pasty a mozzarelly.
Uvidí tak celý proces výroby podle tradičních receptur připravených pod vedením odborníků z Itálie a rovnou si
budou moci vybrat, který druh pasty nebo sýra si odnesou domů. Tahle výjimečná možnost – zhlédnout celou
výrobu – na jiných prodejnách zatím není,“ říkají supervizor prodejní sítě JIP Hana Náprstková
a vedoucí úseků čerstvého zboží Marek Studený.
Výrobna těstovin a mozzarelly ale nebudou jedinou zastávkou,
která oko kolemjdoucího zaujme. Za zastavení totiž rozhodně
bude stát i pěstírna bylinek a salátů. Zájemci si tak odnesou
čerstvé produkty vypěstované přímo na místě ekologickou
a udržitelnou formou.
Co návštěvníci nové prodejny jistě ocení, budou hned dvě
restaurace. První z nich bude restaurace samoobslužná. tu již
zákazníci mohou znát z jiných JIP prodejen. Druhý typ res-
taurace však prozatím svou obdobu nemá – jednat se bude
o tzv. grill point, tedy steakovou restauraci. V rámci nákupu
nebo po něm tak bude možné zakousnout se do poctivě vy-
zrálého, právě připraveného hovězího steaku, grilované ryby
nebo pořádného burgeru.
Moderní prostředí
to vše je však jen stručné nahlédnutí do prostředí a nabídky nové brněn-
ské prodejny. největší ryze česká společnost působící v potravinách na
našem trhu s každým novým projektem dbá nejen na nabídku a služby,
ale i prostředí, zázemí a celkový dojem prodejny. každá prodejna je tak
svým designem uzpůsobena individuálně do posledního detailu, aby
působila čistým, moderním a útulným dojmem a byla místem, kam se
zákazníci budou rádi a s chutí vracet.
26