Page 21 - Magazín JIP Potraviny
P. 21

Caprese bagel


                           2 bagely
                         1 mozzarella
                           2 rajčata                                                          caprese
                    2 lžičky bazalkového pesta
                          krémový sýr                                                         bagel
                        čerstvá bazalka
                       čerstvý listový salát
                        čerstvá pažitka
                          sůl a pepř
                          olivový olej

                Bagely rozří�zněte a spodní� polovinu
                namažte krémovým sýrem a trochou
                bazalkového pesta. Pak na bagel roz-
                ložte  listy  salátu,  na  plátky  nakrá-
                jená rajčata a mozzarellu, lehce osol-
                te a opepřete, zakápněte olivovým ole-
                 jem a posypte nasekanou pažitkou.
                 Nakonec přiklopte vrchní�m dí�lem.




                                                                                                                21
   16   17   18   19   20   21   22   23   24   25   26