Page 3 - Magazín JIP Potraviny
P. 3
M ilí čtenáři,
teplé dny máme nenávratně za sebou. Nynější brzká stmí-
vání a chladná rána umí spolehlivě navodit melancho-
lickou náladu, ale naštěstí tu je několik zásadních (a pozitivních)
záležitostí, které umí jenom chladné měsíce. Kdy jindy si vychut-
náte burčák, punč a svařák? Kdy jindy si beztrestně zalezete
s knížkou do postele už v odpoledních hodinách? Ale hlavně – kdy
jindy si dáte tolik dobrot z typických podzimních surovin, jako
jsou jablka, hrušky a dýně, nebo se můžete těšit z té správné vůně
cukroví? A přesně o těchto podzimních a zimních radostech je
nové číslo JIP magazínu. Nechte se jím inspirovat a udělejte si
konec letošního roku příjemný.
Krásné dny a pevné zdraví přeje
JIP Východočeská
Gastro MAGAZÍN, čtvrtletní periodikum zaměřené na kvalitní Vydavatel:
gastronomii, nové trendy, zboží a vyhlášené podniky v ČR. JIP Východočeská, a.s., Hradišťská 407, 533 52 Staré Hradiště
REDAKCE Dále vydáváme: www.jip-potraviny.cz/katalogy
JIP GastroMagazín připravil tým JIP východočeská Kontakt: marketing@jip-napoje.cz
ve spolupráci s GastroStudiem JIP
Publisher: Michal Lelek Redaktor: Karolína Frýdová www.jip-potraviny.cz, www.jip-gastrostudio.cz
Artdirector: Petra Králová FB /jip.potraviny IG: /jip_potraviny
Členové silné velkoobchodní skupiny JIP:
MAGAZÍN PODZIM/ZIMA 2020 3