Page 65 - JIP katalog maso 2024
P. 65

KACHNA
                   KACHNA CELÁ


                   Maso  výrazné  chuti  s  obsahem
                   železa  a  vítamínu  B.  Perfektní  na
                   pečení.








              49650345     Kachna  A kvalita bez drobů cca 2,3 kg                  2,3 kg    OA

              49602195     Kachna A kvalita s droby Maďarsko cca 2,2 kg             6 kg     VL


              49602190     Kachna A kvalita s droby Maďarsko cca 1,9 kg             6 kg     VL
              49602188     Kachna A kvalita s droby Maďarsko cca 2,3 kg            2,3 kg    VAK


              49602189     Kachna A kvalita s droby Maďarsko cca 2 kg              12 kg     VAK

              49602163     Kachna  A kvalita bez drobů HU cca 2,4 kg               2,4 kg    VL

              49603111     Kachna mladá  A kvalita s droby CZ cca 2,6 kg           2,6 kg    VAK

              49602131     Kachna A kvalita s droby Maďarsko cca 2,1 kg             6 kg     VAK

              49602188     Kachna A kvalita s droby Maďarsko cca 2,3 kg             6 kg     VAK

              49602187     Kachna A kvalita s droby Maďarsko cca 2,4 kg             6 kg     VAK

              49602185     Kachna A kvalita s droby Maďarsko cca 2,5 kg             5 kg     VAK




                      Kachna

               na pomerančích




             1 celá kachna, 3 pomeranče, 2 jablka, 1 cibule, med,
             sůl, pepř, hřebíček a kmín
 1  Krk
 2  Prsa
             Kachnu  očistěte,  omyjte  a  ze  všech  stran  osolte
 3  Křídlo   a  pokmínujte.  Jablka,  cibule  a  jeden  pomeranč
 4  Stehno   nakrájejte na větší kousky, přidejte pár hře-
 5  Hřbet/skelet  bíčků, kachnu jimi naplňte, vložte do pekáče a podlijte
             vodou. Ze dvou pomerančů vymačkejte šťávu, přidejte
             med a trošku pepře a kachnu směsí potřete. Vložte ji
             do trouby předehřáté na 220 °C asi na 20 minut, poté
             stáhněte teplotu na 170 °C a kachnu pečte asi dvě
             hodiny.  Během  pečení  ji  potírejte  výpekem.  Podávat
             můžete například s bramborovými knedlíky.


                                                                                          KACHNÍ MASO            63
   60   61   62   63   64   65   66   67   68   69   70