Page 57 - JIP katalog maso 2024
P. 57

KUŘE
             KUŘECÍ SRDCE



             Čistá svalovina bez zbytečných tuků.
             Lze smažit, vařit a dusit.







              49650316     Kuřecí srdce cca 1 kg                                    1kg      VAK

              49651889     Kuřecí srdce cca 1 kg                                    1 kg     VAK

              49650381     Kuřecí srdce cca 500 g                                  2,5kg     OA

              49603264     Kuřecí srdce cca 300 g                                   3 kg     OA


              49650318     Kuřecí játra cca 1 kg                                    1kg      VAK

              49651892     Kuřecí játra cca 1 kg                                    1 kg     VAK

              49650382     Kuřecí játra cca 500 g                                  2,5kg     OA

              49603051     Kuřecí játra cca 500 g                                   3 kg     OA


              49603196     Kuřecí játra cca 500 g                                   3 kg     OA

              49650317     Kuřecí žaludky 1 kg                                      1kg      VAK

              49651888     Kuřecí žaludky 1 kg                                      1 kg     VAK


              49650383     Kuřecí žaludky 500 g                                    2,5 kg    OA

              49603250     Kuřecí žaludky EU 500 g                                  3 kg     OA

              49603263     Kuřecí krky 300 g                                       7,2 kg    OA


              49603072     Kuřecí maso strojně oddělené baader 10 kg               10 kg     VAK




           Silný kuřecí vývar




            1 kg kuřecí skelet, 1 ks menší celer, 2 ks mrkev, 2 ks petržel,
            3  ks  bobkový  list,  1  ks  cibule,  5  kuliček  nové  koření,
            5 kuliček pepř celý, sůl


            Do  hrnce  vložíme  umytý  skelet,  přidáme  2  l  studené
            vody, koření a očištěnou zeleninu vcelku. Pouze cibuli
            vkládáme se slupkou kvůli výraznější barvě. Přivedeme
            k  varu  a  poté  stáhneme  teplotu  a  vývar  necháme
            2  hodiny  pouze  probublávat.  Zeleninu  vyjmeme
            z  vývaru  a  nakrájíme  na  kousky.  Maso  obereme
            a  vložíme  vše  zpět  do  kuřecího  vývaru.  Do  hotové
            vývaru můžeme přidat nudle nebo necháme čirý vývar
            na další přípravu pokrmů.
                                                                                           KUŘECÍ MASO           55
   52   53   54   55   56   57   58   59   60   61   62