Page 57 - JIP katalog maso 2024
P. 57
KUŘE
KUŘECÍ SRDCE
Čistá svalovina bez zbytečných tuků.
Lze smažit, vařit a dusit.
49650316 Kuřecí srdce cca 1 kg 1kg VAK
49651889 Kuřecí srdce cca 1 kg 1 kg VAK
49650381 Kuřecí srdce cca 500 g 2,5kg OA
49603264 Kuřecí srdce cca 300 g 3 kg OA
49650318 Kuřecí játra cca 1 kg 1kg VAK
49651892 Kuřecí játra cca 1 kg 1 kg VAK
49650382 Kuřecí játra cca 500 g 2,5kg OA
49603051 Kuřecí játra cca 500 g 3 kg OA
49603196 Kuřecí játra cca 500 g 3 kg OA
49650317 Kuřecí žaludky 1 kg 1kg VAK
49651888 Kuřecí žaludky 1 kg 1 kg VAK
49650383 Kuřecí žaludky 500 g 2,5 kg OA
49603250 Kuřecí žaludky EU 500 g 3 kg OA
49603263 Kuřecí krky 300 g 7,2 kg OA
49603072 Kuřecí maso strojně oddělené baader 10 kg 10 kg VAK
Silný kuřecí vývar
1 kg kuřecí skelet, 1 ks menší celer, 2 ks mrkev, 2 ks petržel,
3 ks bobkový list, 1 ks cibule, 5 kuliček nové koření,
5 kuliček pepř celý, sůl
Do hrnce vložíme umytý skelet, přidáme 2 l studené
vody, koření a očištěnou zeleninu vcelku. Pouze cibuli
vkládáme se slupkou kvůli výraznější barvě. Přivedeme
k varu a poté stáhneme teplotu a vývar necháme
2 hodiny pouze probublávat. Zeleninu vyjmeme
z vývaru a nakrájíme na kousky. Maso obereme
a vložíme vše zpět do kuřecího vývaru. Do hotové
vývaru můžeme přidat nudle nebo necháme čirý vývar
na další přípravu pokrmů.
KUŘECÍ MASO 55