Page 53 - JIP katalog maso 2024
P. 53
PŘEDNÍ I ZADNÍ
KUŘECÍ ČTVRTKY
Jemné maso s malým obsahem tuku a s velkým
podílem bílkovin. Je vhodné i pro dietní
stravu. Ideální k pečení, grilování i vaření.
49650310 Kuřecí čtvrtky zadní cca 15 kg 15 kg VL
49650426 Kuřecí čtvrtky zadní cca 15 kg 15 kg VL
49650301 Kuřecí čtvrtky zadní cca 3 kg 3 kg VAK
49651891 Kuřecí čtvrtky zadní cca 3 kg 3 kg VAK
49651334 Kuřecí čtvrtky zadní cca 500 g 500 g OA
49650268 Kuřecí čtvrtky zadní cca 15 kg 15 kg VL
49603029 Kuřecí čtvrtky zadní (kalibr 240 g) 12 kg 12 kg VAK
49603031 Kuřecí čtvrtky zadní (kalibr 280 g) 12 kg 12 kg VAK
49603012 Kuřecí čtvrtky zadní (kalibr 3000 g) 12 kg 12 kg VAK
49603027 Kuřecí čtvrtky zadní (kalibr 320 g) 12 kg 12 kg VAK
49603104 Kuřecí čtvrtky zadní tácek 2 ks cca 600 g 10 kg VL
49603200 Kuřecí čtvrtky zadní 10 kg 10 kg VL
KŘÍDLA
KUŘECÍ KŘÍDLA
Šťavnaté maso na kosti skládající se ze
tří částí. Letky - pouze kost potažená
kůží a dvou masitějších částí - tzv. véčka.
Perfektní na pečení.
49650403 Kuřecí křídla cca 15 kg 15 kg VL
49650304 Kuřecí křídla cca 3 kg 3 kg VAK
49651893 Kuřecí křídla cca 3 kg 3 kg VAK
KUŘECÍ MASO 51