Page 3 - Magazín JIP Potraviny
P. 3
M ilé čtenářky, milí čtenáři,
léto znamená teplé večery a ty se rovnají grilovačkám, to je jasná věc.
O grilování už byly napsány kilometry textů a pouček. My bychom si ale
přáli, abyste výsledkem vašeho grilování nebyli nikdy zklamaní, aby byl
vždycky jako z té nejlepší restaurace a dobré maso jste si zamilovali stejně jako my. Pro-
to vám v novém čísle JIP magazínu přinášíme nejen detailní návody, jak grilovat různé
typy hovězího masa, ale k tomu i podrobné rady šéfkuchařů Dalibora Navrátila a Michala
Kalhouse. A když už je řeč o mase, nemohli jsme vynechat téma mletého masa, se kterým
vám na stranách tohoto magazínu poradí kuchař Michal Bambušek.
Budeme rádi, když vám JIP magazín bude nejen pro letošní léto dobrým rádcem a vy, vaše
rodiny i přátelé si užijete chuť masa na maximum.
Nádherné letní dny vám přeje
JIP Východočeská
Gastro MAGAZÍN, periodikum zaměřené na kvalitní gas- Vydavatel:
tronomii, nové trendy, zboží a vyhlášené podniky v ČR. JIP východočeská, a. s., Hradišťská 407, 533 52 Staré Hradiště
REDAKCE Dále vydáváme: www.jip-potraviny.cz/katalogy
JIP GastroMagazín připravil tým JIP východočeská Kontakt: marketing@jip-napoje.cz
ve spolupráci s GastroStudiem JIP
Publisher: Michal Lelek Redaktor: Karolína Frýdová www.jip-potraviny.cz www.jip-gastrostudio.cz
Artdirector: Petra Králová Šéfkuchař: Dalibor Navrátil FB /jip.potraviny IG: /jip_potraviny
Členové silné velkoobchodní skupiny JIP:
MAGAZÍN 3/2021 3