Page 51 - JIP katalog ryby 2024
P. 51

1.                         2.                         3.                         4.














         5.                         6.                         7.                         8.



        Lososové a krevetové nigiri



        Do navlhčených rukou vezměte 22–24 g připravené ochucené rýže a prsty z ní vytvořte váleček (1, 2). Na plátek lososa naneste prstem trochu wasabi
        (3, 4), plátek položte na vytvořený rýžový váleček a mírně přitlačte, aby se přilepil (5, 6). Stejně postupujte i v případě nigiri s krevetou. Z rýže vytvořte
        váleček, který bude na jedné straně malinko užší. Na krevetu naneste prstem wasabi, položte ji ocáskem na užší stranu válečku a mírně přitlačte (7, 8).

                                                                                                   Vše k přípravě sushi
                                                                                                 i postupy naleznete zde:















                                                                                                                  51
   46   47   48   49   50   51   52   53   54   55   56