Page 13 - JIP katalog pečivo 2024
P. 13

49616033                                                49616135
        Bageta francouzská                           245 g      Bageta světlá malá                            55 g



        velká světlá bageta ve francouzském stylu    28         malá světlá bagetka ve francouzském stylu     110



                                                    20 min                                                  20 min


                                                    210°C                                                    210°C


                                                   7-10 min                                                 6-8 min


        49616081                                                49616042
        Bageta špaldová                             120 g       Bageta francouzská




        tmavá bageta se špaldovou moukou a vločkami  55         dopečená

                                                                střední světlá bagetka
                                                    20 min      ve francouzském stylu



                                                    210°C


                                                   7-10 min       400 g  8

        49616131                                                44090521
        Kornbageta střední                           125 g      Bageta Nizza                                 340 g



        tmavá vícezrnná bageta s cereáliemi a semínky           bageta ze středomořské kamenné pece
                                                      55                                                      25


                                                    20 min                                                  45 min



                                                    210°C                                                    200°C


                                                   7-10 min                                                 8-10 min


        49616034                                                49616455
        Bageta grahamová                             95 g       Bageta francouzská                           115 g



        středně velká bageta s pšeničnými otrubami   70         střední bageta francouzského typu             64



                                                    25 min                                                  40 min


                                                    210°C                                                    200°C



                                                   7-10 min                                                 10-12 min


                                                                                                BAGETY           13
   8   9   10   11   12   13   14   15   16   17   18