Page 3 - Magazín JIP Potraviny
P. 3
M ilé čtenářky, milí čtenáři,
věděli jste, že žampion Portobello je jedním z nejlepších zdrojů draslíku?
Nebo že dýně je plná antioxidantů? Obě suroviny mají navíc nízký obsah
kalorií a obecně mají na lidský organismus velmi pozitivní účinky. A právě
o těchto podzimních pokladech – houbách a dýních – je nové číslo JIP magazínu. Šéfkuchaři
Dalibor Navrátil a Michal Kalhous vás překvapí zajímavými kombinacemi. Věřte, že až vyz-
koušíte třeba houbové krokety nebo dýňový cheesecake, budete je chtít dělat zas a znovu.
A na podzim nemůžeme opomenout ani švestky. V tomto čísle si prostě každý najde to svo-
je. Přejeme vám krásný podzim plný pěkných dní a příjemných procházek nejen po lese.
JIP Východočeská
Gastro MAGAZÍN, periodikum zaměřené na kvalitní gas- Vydavatel:
tronomii, nové trendy, zboží a vyhlášené podniky v ČR. JIP východočeská, a. s., Hradišťská 407, 533 52 Staré Hradiště
REDAKCE Dále vydáváme: www.jip-potraviny.cz/katalogy
JIP GastroMagazín připravil tým JIP východočeská Kontakt: marketing@jip-napoje.cz
ve spolupráci s GastroStudiem JIP
Publisher: Michal Lelek www.jip-potraviny.cz www.jip-gastrostudio.cz
Artdirector: Petra Králová Šéfkuchař: Dalibor Navrátil FB /jip.potraviny IG: /jip_potraviny
Redaktor: Karolína Frýdová Kuchař: Michal Kalhous
Členové silné velkoobchodní skupiny JIP:
MAGAZÍN 4/2021 3