Page 37 - Magazín JIP Potraviny
P. 37
Kiwi
4 ks kiwi
200 ml pomerančového džusu
kiwi
nanuk Kiwi oloupejte a uří�zněte čtyři plátky. Žbytek kiwi rozmixujte
a smí�chejte s džusem. Plátky kiwi vložte do tvoří�tek na nanuky
a dolijte směsí�. Nanuky nechte ztuhnout v mrazáku.
Broskvové s jahodami
4 zralejší broskve
4 jahody
200 ml broskvového džusu
broskvový
nanuk Broskve rozpulte, vyndejte pecku a oloupejte slupku. Vložte
je do mixéru, přilijte džus a rozmixujte. Jahody nakrájejte na
malé kousky a vmí�chejte do broskvové směsi, kterou naplňte
tvoří�tka a nanuky nechte v mrazáku několik hodin ztuhnout.
S granolou a lesním ovocem
400 g řeckého jogurtu
150 g lesního ovoce (borůvky, maliny…)
80 g granoly
med
s lesním ovocem
a granolou Jogurt smí�chejte s medem. Lesní� ovoce lehce rozmačkejte
vidličkou a vmí�chejte do jogurtu. Směs nalijte do nanukových
formiček a navrch nasypte granolu, kterou ještě lehce zatlačte.
Nechte zmrznout v mrazáku.
Banánové
s arašídovým máslem
150 ml bílého jogurtu
2 banány
100 g arašídového másla
2 lžíce medu
čokoládová poleva
hrst pražených arašídů
Jogurt, banány, med a araší�dové máslo dejte do
mixéru a vymixujte v hladkou směs. Tu pak na- banánový
lijte do nanukových forem a vložte do mrazáku. nanuk
Po ztuhnutí� nanuky přelijte čokoládovou polevou
a posypte nasekanými araší�dy. Pak nanuky opět
nechte ztuhnout v mrazáku.
37