Page 34 - JIP katalog občerstvení 2024
P. 34
Suroviny: Postup:
4 ks burger housky Mleté hovězí maso vložíme do hluboké mísy. Maso jen opepříme
1 ks červená cibule a dobře prohněteme. Z mletého masa vytvoříme 4 kusy burgrů
400 g libového hovězího masa a dlaní je připlácneme.
2 ks rajčat Avokádo rozpůlíme, odstraníme semeno a vydlabeme dužinu, kte-
4 plátky libové slaniny rou nakrájíme na malé kostičky. Nakrájené avokádo dobře promí-
černý pepř cháme se smetanou, citronovou štávou a mletým pepřem.
olej Burgery orestujeme na pánvi z každé strany tak, jak máme rádi.
Grilované burgery udržujeme v teple. Na stejné pánvi orestujeme
Na zálivku: slaninu pěkně do křupava.
1 ks avokáda Rozpůlíme burger housku, vložíme do ní červenou cibuli nakráje-
1 limetka nou na kolečka a rajče nakrájené na kolečka. Na rajče položíme
2 lžíce kysané smetany hovězí burger, který přelijeme avokádovým dresinkem a přikryje-
me slaninou.
32 WWW.JIP-POTRAVINY.CZ