Page 34 - JIP katalog občerstvení 2024
P. 34

Suroviny:                              Postup:

            4 ks burger housky                     Mleté hovězí maso vložíme do hluboké mísy. Maso jen opepříme
            1 ks červená cibule                    a  dobře  prohněteme.  Z  mletého  masa  vytvoříme  4  kusy  burgrů
            400 g libového hovězího masa           a dlaní je připlácneme.
            2 ks rajčat                            Avokádo rozpůlíme, odstraníme semeno a vydlabeme dužinu, kte-
            4 plátky libové slaniny                rou nakrájíme na malé kostičky. Nakrájené avokádo dobře promí-
            černý pepř                             cháme se smetanou, citronovou štávou a mletým pepřem.
            olej                                   Burgery orestujeme na pánvi z každé strany tak, jak máme rádi.
                                                   Grilované burgery udržujeme v teple. Na stejné pánvi orestujeme
            Na zálivku:                            slaninu pěkně do křupava.
            1 ks avokáda                           Rozpůlíme burger housku, vložíme do ní červenou cibuli nakráje-
            1 limetka                              nou na kolečka a rajče nakrájené na kolečka. Na rajče položíme
            2 lžíce kysané smetany                 hovězí burger, který přelijeme avokádovým dresinkem a přikryje-
                                                   me slaninou.


















































      32          WWW.JIP-POTRAVINY.CZ
   29   30   31   32   33   34   35   36